Konkurentsiamet ja kool suvel ei tööta

Kristina Traks 22. juuni 2007, 00:00

Küllap on paljud kuulnud või kokku puutunud ülipikkade notarijärjekordadega. Eilse Äripäeva kaaneloos heidab ELi konkurentsivolinik Eestile ette, et meil on notarite tegevusalal mõttetud piirangud. Eesti konkurentsiameti asedirektori Aini Proosi vastus karmidele süüdistustele aga on pehmelt öeldes veider - ootame sügiseni ja siis vaatame järjekordade pealt, et kas äkki peaks valitsusele mõne ettepaneku tegema. Vabandust, aga sellest avaldusest jääb küll mulje, et konkurentsiamet töötab nagu kool.

Koolis ei toimu suvel õppetööd ja konkurentsiametis ei tee samuti suvel keegi tööd.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing