Koolitusturu kuningad - Peep Vain ja Mare Pork

ÄP 15. august 2007, 00:00

Eestis on kaks koolitajat - Peep Vain ja Mare Pork -, kelle kuulamise eest ollakse nõus maksma kuuekohaline summa.

Vain võtab väikeste koolituste, näiteks kuni 50 inimesega firmasisese koolituse eest päevas kuni 150 000 krooni ja teeb selliseid koolitusi vaid kord-paar aastas. Poolepäevase juhtimiskoolituse saab Vainu käest 70 000 krooniga, kirjutas Äripäev. Mare Pork küsib päeva eest 75 000-100 000 krooni ja teeb paar koolitust kuus.

"Tihti ei saa asju rahas võtta. Mõnikord on mõnetunnisest vestlusest huvitava ja haritud inimesega palju rohkem kasu kui 100 000 kroonist mõne koolituspäeva eest," lausub Vain. Praegu teeb Vain aastas umbes 40 koolituspäeva. "On olnud ka 100 ja rohkema koolituspäevaga aastaid, kuid viimasel ajal on kulunud palju aega arendusele," räägib Eesti esikoolitaja. Jaanuaris Äripäeva korraldatud parima koolitaja küsitluses saavutasid Vain ja Pork vastavalt esimese ja teise koha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing