Püsiväärtuseid otsimas

Henrik Aavik 31. august 2007, 00:00

Tere tulemast tagasi, pärast tublit puhkust on Visioon taas pakkumas lugejatele vahvaid asju. Saadaval nii mammonainfot kui ka mõtteid elust enesest.

Kolm kuud on kultuuritatud küll, nüüd on aeg taas kasumliku tegevusega pihta hakata. Raha ja väärtust peab juurde hankima, enne kui taas suvega alustada saab! Kõik uued vidinad maksavad jubedalt ning samas peaks osa raha ka alles hoidma mustadeks päevadeks, mis paratamatult tekivad, kuid osa raha alles ei hoia. Või ikka kulutaks?

Spetsialistid ütlevad viimasel ajal, et säästa, kuid aktsiaturud, kinnisvarahinnad ja vihmapiisad aina kukuvad mu ümber. Majanduskasv pidurdub ning inflatsioon rallib. Ega jäägi muud üle, kui suunduda šoppama, et nautida raha, kuni see veel midagi maksab.

On ju nii, et kuld ja ilusad riided ei vanane, esimene on pidevalt hinnas ja teine tuleb taas varsti moodi. Isegi heast autost saab kunagi väärtuslik uunikum ning kaunis maal seinal läheb iseenesest kallimaks. Samuti on jäävad väärtused emotsioonid, eriti kui need fotosse või blogisse salvestada. Aga kui ostan omale Ida-Euroopa kinnisvarafondi osakuid, siis päevitust sellest juurde ei tule.

Niisiis võib ohates tõdeda, et olengi suvi läbi õigel kursil olnud, tarbisin ja kogusin emotsioone. See just ongi praeguses majandusolukorras kõige kasumlikum, kui ansambli Propeller soovitused välja arvata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing