Aitab romantismist!

Harry Tuul 05. september 2007, 00:00

Kuvand eestlasest kui kaine peaga mõtlevast maarahvast on kildudeks purunenud. Ta on lootusetu romantik, kelle ettekujutuses räägivad, laulavad ja isegi tantsivad kõik maarjamaalased eesti keeles. Seda ei morjenda välismaale lahkunud eestlaste hordid ega sündimata uued eestlasest ilmakodanikud. Võimalikke sõjalisi ja ilmselt ka propagandarünnakuid tõrjub tema meelest endiselt võitmatu soomusrong. Seejuures piirdub riigijuhtide ettekujutus tulevikust, ja seega heaolust, madala tulumaksu ning pisikese palgaga inimeste armeega. Hävingu hõng on lausa lämmatav. Seetõttu: aitab romantismist! Saagem realistideks!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing