Kapten ja kauboi

Lennart Beat 07. september 2007, 00:00

Kaks aastat tagasi avaldasid Elton John ja Bernie Taupin autobiograafilise fantaasia "Captain Fantastic And The Brown Dirt Cowboy". Lehekuulutuse kaudu tutvunud mehed kirjeldasid seal kuulsusrikkale perioodile eelnenud aegu. EJ-fiilid peavad seda nende üheks parimaks albumiks üldse. Seda pärast plaate, mis sisaldasid klassikat nagu "Your Song", "Rocket Man" ja "Candle In The Wind". Ajastu märksõnad olid Vietnam, Watergate, Nixon. EJ müügimaht oli kaks protsenti kogu maailma vinüülidest. Pärast aastakümneid keskpäraseid väljaandeid vajaks kõikidest tegijatest just tema mahukat avalikku rehabiliteerimiskampaaniat. Juba kolmandat korda sel sajandil on mees (Bernie ikka ka) oma parima perioodi tasemel. Puhas, kirglik ja elav muusika MTV-eelsest ajast, mil kommertsil oli vähem võimalusi loojaid mõjutada. Hittideta, kuid väärikas sissekanne EJ pikka diskograafiasse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing