Las olla väike üllatus

Sten-Aleks Pihlak 12. september 2007, 00:00

EASi idee tutvustada Eestit India investoritele on absoluutselt kiiduväärt. Uusi investoreid on vaja ja lõppeks - kes ei tahakski tulla Eestisse? Infotehnoloogiline väikeriik, mereühendus terve Euroopaga, võrreldes paljude teiste Euroopa riikidega endiselt madalad hinnad jne. Täiuslik koogitükk, kui üks pisike tahk välja arvata.

Mul on aga tunne, et just see ebatähtis fakt oli Eesti presentatsioonist välja jäetud. Ja parem ongi. Las olla neile siia tulles põnevaks üllatuseks, et meilt kedagi tööle võtta ei ole ja oma inimesi nad ka siia sisse tuua ei saa. Üllatus!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing