Ootame lugejakirju!

ÄP 12. september 2007, 00:00

Oleme vahel ikka saanud mõne, enamasti toetava kirja lugejatelt.

Suvel katsetasime esmakordselt lugejakirjade võistlusega. Kuna saabunud kirjad olid tõesti sisukad, siis kutsume teid, oma lugejaid, edaspidi julgemalt arvamust avaldama. Meilt ka väike stiimul - Tom Tailori uus lõhn Speedlife firmalt Sirowa parima kirja autorile!

Kirju ootame aadressil dilemma@aripaev.ee hiljemalt 25. septembriks. Täna aga väike valik meile seni saabunud kirjadest.

Ilusat sügist soovides, Dilemma toimetus

Dilemma on tõepoolest ajakiri, mida tahan alati kaanest kaaneni läbi lugeda. Rõhk on sõnal "lugeda". Teiste naistele mõeldud ajakirjade puhul piisab enamjaolt lehitsemisest, kuid Dilemma oma sisukusega ei lase seda teha.

Olen lugenud kõigist ilmunud Dilemma numbritest vähem kui pooli. Aga need, mida olen lugenud, on üldjoontes meeldinud. Ise olen alles majandustudeng ja ootan kannatamatult, millal saan natuke vanemaks, et kõike hoomata, millest Dilemma kirjutab. Just sellest aspektist, et praegu on need inimesed minu jaoks eeskujuks, kui edukas võib olla. Aga ambitsioonika inimesena kujutan ette, et ühel ilusal päeval loen sellest ajakirjast oma sõprade, töökaaslaste ja miks mitte enda kohta. Ja arvan, et siis tajun ma teie ajakirja teistmoodi.

Dilemmat lugedes ma tunnen, et mind kui naist peetakse ikka mõtlevaks olendiks. Teil on küll ka ilu- ja moeteemad, aga need on kuidagi normaalselt käsitletud. Ja väga head on teie sisukad juhtkirjad, mis jäävad alati meelde.

Minu lemmik Dilemmas on "Oma firma" lugu. Unistan ka oma firma loomisest, esialgu pole küll veel julgenud hakata plaane teoks tegema. Ootan huviga järgmisi lugusid, kuidas on teised naised oma ettevõtte tegemisega hakkama saanud? Ja kirjutage rohkem maal tegutsevatest naisettevõtjatest, sest maal on vist raskem hakkama saada kui suures linnas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing