Jaaksoo hakkab riskikapitali investeerima

Agnes Ojala 19. september 2007, 00:00

"Üllar Jaaksoo lisandumine tugevdab oluliselt meie tiimi ja võimaldab meil tegevust laiendada. Tema oskuste ja kogemuste komplekt on unikaalne," ütles juhtiv partner Allan Martinson. Ettevõtte teatel on lisaks Jaaksoole ja Martinsonile Martinson Trigon Venture Partnersil kolm püsitöötajat, firma kaasosanik on ka investeerimispank Trigon Capital.

Jaaksoo põhjendas investeerimisfirmasse minekut sellega, et tahab oma oskusi veelgi laiendada. "Sinna minek selgus eelmisel nädalal. Osalt asun sinna tööle seetõttu, et tahan ühe ameti veel selgeks saada," ütles ta.

Päris hunt Kriimsilma moel üheksat ametit Jaaksoo proovida ei püüa. "Minu ametid ei ole olnud nii erinevad. Olen mitut ettevõtet juhtinud, nüüd tegeleksin põhimõtteliselt sama asjaga, kuid teise nurga alt," lisas ta.

Firma edasistest laienemisplaanidest Jaaksoo rääkida ei osanud, öeldes, et viib end kõigepealt uute ülesannetega kurssi. "Nendele küsimustele oskab paremini vastata juhtivpartner Allan Martinson," märkis ta.

Jaaksoo lahkus Sportlandi juhi kohalt tänavu mais. "Vajan mõnda aega puhkust ja tervise häälestamist," põhjendas ta oma lahkumist. "Korvpalli keeles tuleb nüüd mõneks ajaks time out," sõnas ta maikuus aripaev.ee-le.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing