Uus portaal laenutab 500 krooniga mehi

Kaisa Tahlfeld 20. september 2007, 00:00

"Kui soovid midagi erilist, kutsu meid! On vaja lambipirni vahetada, maja koristada, muru niita või soovid lihtsalt massaaži? Oleme valmis andma endast kõik Teie soovide lahendamisel - kõik on võimalik meestelaenutuses. Soodsad hinnad, diskreetne ja korralik teenindus," on kirjas firma koduleheküljel tutvustuseks.

Helistades kontaktnumbrile mõlgub meeles konkreetne soov. Reedel toimub üritus, õigemini pidulik vastuvõtt, kuhu kaaslane hädavajalik oleks.

"Kas smokingus üritus?" küsib laenutuse kontaktnumbrilt vastav meeshääl. Teen selgeks, et tegemist on veidi vabama üritusega ning tume ülikond ajab ka asja ära.

"Mis vanuses peaks olema?" Sean eesmärgiks veeta õhtu 25-30aastase saatja seltsis.

Küsides hinda, teatab meeshääl, et kuna september on sooduskuu, siis peaks hakkama saama 500 krooniga. Minu sooviks on aga saada aimu, milline näeb tulevane saatja välja. "Tavaliselt oleme sobiva mehe kirjelduse järgi kliendile leidnud. Võite meie meiliaadressile oma soovi saata ja siis äkki saame mõne pildi meilile saata," vastas mees.

Minu uudishimu köitis ka avalehel pakutav muru niitmise ning lambipirni vahetamise teenus. "Pakume kõikvõimalikke teenused, vastavalt kokkuleppele. Erinevaid teenuseid, kus on vaja mehekätt," selgitas meeshääl telefonis.

Intiimteenuste kohta kirjutab koduleht järgmist: "Peame tõdema, et kindlasti on see võimalik ja kõik on kokkuleppe küsimus."

Prostitutsiooniga seotud kuritegusid uurivate ametnike tähelepanu all on mitu internetiportaali. Analoogseid lehekülgi on Eestis hulgaliselt, valdavalt siiski meessoost klientidele suunatud.

Praegusel juhul intiimteenustele ei vihjata, vaid öeldakse otse, et kõik on võimalik. Samas ei ole karistatav ütlemine, lubamine, kirjutamine jne. Karistamine eeldab, et tegu on reaalselt toime pandud ning see on kohtus tõendamist leidnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing