Abba muusika lisakontserdid oktoobris

Christel Karits 21. september 2007, 00:00

Maailma popmuusika ühe suurima mõjutaja Abba hittlaule esitavad Lenna Kuurmaa, Koit Toome, Ines, Dave Benton, Ivo Linna, Marju Länik ja Gerli Padar. Artiste saadab ansambel ja 12-liikmeline keelpilliorkester. Kontsertide kunstiline juht on Mihkel Mattiisen.

"Need, kes ei jõudnud juulikuisele lauluväljaku kontserdile, saavad nüüd nautida veelgi paremat kontserdivarianti," ütles Mihkel Mattiisen. "Kontserdid toimuvad siseruumides, on seega veidi intiimsemad ning jõuavad peale Tallinna ka Pärnusse ja Tartusse," lisas Mattiisen.

Laulja Koit Toome ütles, et võtab ainulaadsest sarjast osa suure heameelega. "Abba muusika on mitut põlvkonda ühendav muusika. Ma arvan, et Eestis on väga palju inimesi, kes seda muusikat armastavad," ütles Toome.

Abba muusika lisakontserdid toimuvad 22. oktoobril Pärnu kontserdimajas, 23. oktoobril Tartus kontserdimajas ja 24. oktoobril Tallinna Linnahallis. Piletihinnad algavad 95 kroonist ja on müügil Piletilevis ja Statoilis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing