Sügise soolo

Lennart Beat 21. september 2007, 00:00

Esikas "Eye Of The Teles-cope" avaldati USAs veidi hiljem, selle singlid toimivad raadios siiani ja tema lood on absoluutselt igas naistele suunatud sarjas, ka "Inetu Betty" avaosas. "Drastic Fantastic" ilmus seal 18.09, nädal meist hiljem ja ikka selleks, et neiu kohapeal paremat promo teha saaks.

Kui KT kedagi kunagi üldse üllatas, siis praegu räägime momendi kuumimast kitarriga naisest, kes kirjutab enamiku hästi meelde jäävatest lauludest üksi. Kogenud produtsent Steve Osborne leidis talle perfektselt sobiva saundi, mis on juhtumisi väga 2007. See omakorda tähendab, et Nelly Furtado hooaeg on selleks korraks otsas.

Trendikad riided vajavad moodsat muusikat ja ma ei näe põhjust, miks kiirmoodi üleelav album aksessuaaride hulka kuuluma ei peaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing