Reklaamileid

Tanel Kuningas 25. september 2007, 00:00

Kui olla järjepidevalt originaalne, ei olegi sa enam originaalne, vaid lihtsalt uudsuseihalejate kaasajooksik. Umbes nii võisid arutleda need vastutustundetud kodanikud, kes on täitnud linnapildi sõnumiga "Brex on parem kui sex."

Brex on nähtavasti kuivatatud leivatoode. Leib on eestlase laual alati olnud, see on meie jätkusuutlikkuse üks sümboleid. Sellisel juhul on siin seos seksiga täiesti olemas. Söö leiba ja tee sugu, loomulikult!

Kommunikatsioonikeel ei ole siin mingit pidi unisex. Tegemist on uskumatuse piiril maitsetu, oma aja ammu ära elanud, viledaks kulunud klišee peale üles ehitatud reklaamikontseptsiooniga, mis paneb sadu ja tuhandeid linnakodanikke tülgastusest oigama.

Erilisi miinuspunkte teenib see, et Brex kaunistas tänavapilti ka esimesel koolinädalal, kui peamine tähelepanu lastel ja haridusel.

Niisiis, küsimus number üks - kas tegu on hea reklaamiga? Ei, see on šovinistlik, hea maitse piire ületav ja sõnumi poolest totter. Küsimus number kaks - kas tegu on hea reklaamiga? Loomulikult, sest ärritab ja torkab silma. Kas see reklaam sihtgrupile mõjub? Muidugi. Nii et hästi tehtud, poisid!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing