Üks küsimus: Kas tuleks sõlmida abieluvaraleping?

ÄP 25. september 2007, 00:00

Margus Tsahkna, IRLi peasekretär
Ma arvan, et see on iga inimese enda teha. Võiks olla üldine suhtumine, et abielu on reegel ja abiellutakse kooselu eesmärgil, mitte selleks, et hakata lahutust planeerima. Mina olen abielus, mul on kaks kena last. Oma naisega ma lepingut sõlminud ei ole. Abiellusin teadmisega, et jään oma naisega kokku.

Kati Murutar, kirjanik
Mul on väga palju tuttavaid, kellel on kinnisvaratehing seisma jäänud just vana abieluvaralepingu tõttu. Mina oma praktikas olen väga uue seaduse poolt. Senise seaduse tõttu on olnud jube palju mõttetuid sõite notari juurde. Kui on vaja laenu võtta, siis peab teine abikaasa ka kohale kobima näiteks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing