Wifi vallutab pealinna, jääb veel Eesti

ÄP 02. oktoober 2007, 00:00

Veljo Haamer eksportis tasuta traadita interneti pakkumise idee Tallinnasse New Yorgist. Aasta oli 2004 ja sellal pakkus selle suurlinna valitsus mitmes elamukvartalis elanikele tasuta traadita internetti. Haamer pakkunud selle kõigepealt välja Kristiine linnaosale - ja juba võrk väikest viisi toimib. Nüüd on asi nii kaugel, et tulevast aastast laieneb pealinna traadita interneti võrk, mille kasutamise eest tasub Tallinn. Veljo Haamer jätkab sama raua tagumist: tasuta (ehk riigi kulul) wifi üle Eesti, esmalt vähekindlustatutele. Edasi jääb veel terve Eesti. Jõudu!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing