AS Tere tõuseb raske töö toel

Ketlin Priilinn 03. oktoober 2007, 00:00

Toiduainetööstuse TOPis teisele kohale jõudnud AS Tere omanik Oliver Kruuda kinnitab, et firma edu võtmeks on olnud neliteist aastat kestev järjepidev ja raske töö.

"Eks nende aastate sisse ole jäänud nii paremaid kui ka kehvemaid aegu," tõdeb ta elutargalt. "Aga üldiselt võib kindlasti öelda, et meie edukuse alus on olnud ikkagi ühised pingutused ja pidev pühendumus oma tööle."

ASi Rubla loomise tingis Kruuda sõnul peamiselt praktiline vajadus. "Tütarettevõtete eraldi viimine hõlbustab eri tegevusvaldkondade arengu jälgimist igal juhul tunduvalt," leiab ta.

Miks aga just Rubla? "Miks ka mitte, tegemist on igati asjaliku ja inimestele tuttava nimega," kinnitab Kruuda muigega.

"See jääb äärmiselt kergesti meelde ka Eesti turul, rääkimata siis veel Vene omast," teatab ta veendunult.

Viimastel aastatel on Kruuda sõnul ettevõtte arengule väga suurt positiivset mõju avaldanud üleüldine palga- ja elatustaseme kasv riigis. "Tänapäeval läheb pea kõigil mõõdukalt hästi ning see on kahtlemata vägagi rõõmutekitav nähtus," teatab omanik ja tegevjuht säravate silmadega.

Sellest tulenevalt tarbivad inimesed Kruuda veendumusel ka toiduaineid tunduvalt rohkem ja mugavamalt kui mõned aastad tagasi. Seega tarbimine on ühtviisi hüppeliselt kasvanud nii kondiitri- kui ka piimatööstuse valdkonnas.

Piima varumise, töötlemise ja piimatoodete müügiga seotud tegevustele lisati ASi Rubla tütarettevõttesse ka Tere ASi kohukeste tootmisüksus.

Igal juhul on AS Tere Eesti siseturul tegija number üks, selles pole kahtlustki. Mulje neist on jäänud igati normaalne ja positiivne. Muidugi oleme omavahel konkurendid ja võitleme vahel küll tooraine, küll valmistoodangu turul, aga eks see ole ka igati loomulik nähtus. Isiklikult leian, et ei ole põhjust neid eriliselt kiita ega kindlasti mitte ka negatiivset öelda - leian, et tegemist on meie jaoks täiesti normaalse konkurendiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing