Kinnisvarakrahh jäi ära

Enn Tosso 03. oktoober 2007, 00:00

Aasta algusest on räägitud, et sügisel tuleb kinnisvarakrahh. Paljud uskusid, paljud kartsid. Ent kus on krahh? Hinnad on kohati langenud, ent mitte nii palju, et võiks krahhist rääkida. Raske löögi alla on jäänud põllule kipsmajade rajajad: keegi ei osta maja, mille juurde teed ei vii, kus lähedal pole poode ega bussipeatusi. Nii mõnelegi väikearendajale võib olla tegu krahhiga - investeeritud laenuraha ei toogi kasumit. Ent kogu turg liigub vaid normaalsete hindade poole. Palju on nöögitud: mis on kvaliteetkinnisvara? Lihtne, kvaliteetkinnisvara ostetakse elamiseks, mitte edasimüügiks. Spekulandid võivad kasumi korstnasse kirjutada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing