Autouudised

ÄP 05. oktoober 2007, 00:00

Honda näitas oma humanoidroboti uuendatud versiooni. Uuenduse tulemusena on lisandunud mõned funktsioonid, samuti kohendati mõnevõrra Asimo välimust.

Uus robot suudab joosta kuni kuus kilomeetrit tunnis, vajadusel võtab ta ka kurve.

Goodyear alustas teisipäeval Eestis talvist liiklusohutuse teavituskampaaniat "Talv on siin!", mille eesmärk on juhtida tähelepanu vajadusele valmistada oma sõiduk aegsasti ette algavaks talvehooajaks ning sellega liiklusohutust suurendada.

Kampaania eesmärk on pöörata inimeste tähelepanu liiklusohutuse tagamisele talvistele ilmastikuoludele üleminekul. Paljud sõidukijuhid lähevad talverehvidele üle liiga hilja. Nii tekib liikluses esimeste külmadega kõigile tuttav kaos, suureneb õnnetuste arv ning liiklusturvalisus kannatab oluliselt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing