Pea ja käed sooja!

Annika Vaher 10. oktoober 2007, 00:00

Kui eelmisel talvel oli moehitt number üks paksud vanaema kootud labakindad, siis sel sügisel muutub stiil palju elegantsemaks. Kohustuslik aksessuaar on nahast sõrmikud. Neid on paljudes värvitoonides, nii et saad oma sõrmkindad valida toon-toonis riietusega. Tavalistele mustadele ja pruunidele kinnastele lisaks võib oma garderoobi täiendada mitmevärviliste, kuldsete, hõbedaste, kettide ja karvaga kaunistatud sõrmesoojendajatega. Sportlikuma stiili eelistajatele sobivad ratturite käekaitseid meenutavad sõrmeosata kindad.

Pika varreosaga kindad olid mujal maailmas kuum kaup juba eelmisel hooajal, kuid meie poodidesse need kahjuks kohe ei jõudnud. Nüüd on ka meie kaupmehed trendile järele jõudnud ja poed küünarnukini ulatuvaid kindaid täis.

XL-suuruses sallid on kas kootud või riidest. Aga patt pole kaela siduda ka väiksemaid, sest sallimoes ei puudu elegantsem pool. Sellised daamilikud sallid on kaunistatud pärlite, litrite ja kuldsete niitidega.

Kuna moes on kunstnikud ja kõik nendega seonduv, siis peakatetest on kindla peale minek barett. Kuna praegu on hästi aktuaalne igasugune jobudega seotud temaatika, siis selle stiiliga käivad kaasas sonid või paksud kootud mütsid. Elegantne joon toob meieni kaabud ja kübarad. Sportlikele tüüpidele jäävad nokkmütsid.

Riietuses on sellel sügistalvel moes tumedad tuhmid värvid. Et kaamosega mitte kokku sulada, soeta endale hulgaliselt huvitavaid värvilisi aksessuaare.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing