Üks küsimus: Kuidas hindate Toomas Hendrik Ilvese tööd presidendina?

ÄP 10. oktoober 2007, 00:00

Eero Raun, president Arnold Rüütli endine avalike suhete nõunik
Hoian talle siiralt pöialt ja soovin edu. Eesti Vabariigi presidentidega võrreldes on aeg ja väljakutsed erinevad. Nii nagu Lennart Meri oli omas ajas õige inimene, nii oli ka Arnold Rüütlil omal ajal sõnum, mida edastada. Samuti on Toomas Hendrik Ilves meile praegu sobilik president.

Priit Põiklik, Eesti Krediidipanga turundusjuht
Kui president Meri oli uue mõtlemise ja uue stardipaugu kehastus, siis president Rüütel võib-olla rohkem maainimeste ja vanema generatsiooni sõnumitooja. President Ilves on ennekõike stabiilsuse ja rahuliku ning euroopaliku arengu eestkõneleja.

Sooviks rohkem näha loomulikkust ja vahetust, mis Ilvesel inimesena olemas on. Aga millegipärast tõmbub ta teatud olukordades otsekui krampi. Mida vähem Ilvest raamidesse suruda, seda parem ta on. Hindeks annaks 4+.

Janno Reiljan, Tartu Ülikooli professor
Ilvese töö on seni olnud vastuoluline. On positiivseid jooni ja on ka negatiivset, mida poleks üldse uskunud Ilveselt. Tema sisepoliitika jätab hea mulje. Kuid kõik see, mis on toimunud Ärma taluga seoses, pole ühelegi poliitikule kohane, veel vähem presidendile.

Paneksin kolme ehk rahuldava, mis on ju positiivne hinne.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing