Nimeta hunti metsakutsuks

Tõnis Oja 12. oktoober 2007, 00:00

Ma olin lausa ehmunud, millise reaktsiooni tekitas minu tagasihoidlik kommentaar inflatsioonispiraali võimalikust liikumisest lähitulevikus. Artiklile reageerisid nii Eesti Pank kui ka rahandusministeerium.

Ma olen nõus, et sõna "hüperinflatsioon" kasutamine oli ehk veidi liiast. Ehk oleks võinud kasutada selle asemel super- või megainflatsiooni. Eestlased on läbi aegade eufemisme kasutanud, näiteks hunti on eelistatud kutsuda metsakutsuks. Paraku ei lohuta see elanikke ja ettevõtjaid, kelle raha väärtus lihtsalt haihtub.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing