Nokia võimas tõus

Tõnis Oja 12. oktoober 2007, 00:00

Investeerimispank Merryll Lynch ei säästnud ülistusi oma vastavaldatud soovituses Nokia aktsiale, mida soovitab osta, kirjutas eile Kauppalehti online. Hinnasihiks pakub maailma üks suuremaid investeerimispanku 31 eurot.

Maailma suurima mobiiltelefonide tootja aktsia hind hüppas eile üle 3,5 protsenti ning vedas endaga kaasa Põhjala börsid tervikuna. Helsingi börsi indeks oli pärastlõunaks kerkinud 1,77 protsenti, 12362,95 punktini.

"Nokia müügikanalid lähevad mobiiltelefonide turul kogu maailmas nii sügavale, et turuosa võitmine ning marginaalide kasvatamine, mis algas teises kvartalis, jätkub," kirjutasid analüütikud oma klientidele. Panga arvates müüs Nokia kolmandas kvartalis 110 miljonit mobiiltelefoni ning nende turuosa on 39,5 protsenti.

Uudisteagentuuri Bloomberg andmetel soovitavad 63 protsenti Nokiat katvaist analüütikutest aktsiat osta, 22 protsenti hoida ning 14 protsenti müüa.

Nokia avaldab kolmanda kvartali tulemused neljapäeval, 18. oktoobril.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing