Kehtna kool sai 1,8miljonilise õppesõiduauto

ÄP 16. oktoober 2007, 00:00

Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli koostööpartnerid kinkisid koolile 1,8 miljonit krooni maksva haagisega auto Mercedes-Benz 2544 LNR Actros.

Auto andsid koolile üle Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon ning Baltimaade suurim autofirma ja Mercedes-Benzi autode ametlik maaletooja Eestis AS Silberauto.

Silberauto esindaja Andrus Malva sõnul on spetsiaalselt Kehtna kooli jaoks valmistatav topeltpedaalide ja lisapeeglitega varustatud pika kabiiniga õppesõiduauto hetkel veel Mercedese tehases ettevalmistamisel.

Kehtna MTK direktor Eero Kalberg avaldas lootust, et esimene auto, mis on nüüdsest koolil kasutada, jääb ka pärast spetsiaalse tellitud õppeauto saabumist Kehtna õpilaste käsutusse. Kehtna ametikooli nõukogu liige, ERAA esindaja ja ASi Alu Veok juht Aivo Härmaste kinnitas, et kool vajab vähemalt kahte õppesõiduautot juba sellepärast, et selliste veoautodega on õppesõit ette nähtud vaid valgel ajal, mida Eestis teadupärast napib, kuid õpilasi on palju. Hetkel õpib Kehtna koolis autojuhi eriala 30 ja rasketehnikat 170 noormeest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing