Politsei rõhutab klassivahet

ÄP 17. oktoober 2007, 00:00

Augusti algul Ida-Virumaal Toilas toimunud Eesti politseinike suvepäevadel osales ligi 1700 korrakaitsjat, siseministeeriumi töötajat, politseiametnikku ning nende pereliiget.

Ülemused ööbisid koos külalistega Toila sanatooriumis, töötajad aga pidid kolm ööd veetma metsa all, kus puudus elekter ning pesemisvõimalused. Lisaks olid metsa all ööbijad eraldi toitlustuse peal. Samal ajal kui ülemused grillisid kanakoibi, pidid töötajad sööma odavaid pihve ja kartuliputru.

Bosside söögitelk oli tollal eraldatud kollase lindiga, kuhu sattunud lihttöötajad minema kihutati. Teise päeva hommikul aga avastasid pesta soovivad politseinikud, et metsas polnud isegi veetünni, rääkimata mingist muust pesemisvõimalusest, puudu oli ka käimlatest. Lisaks kaebas teise päeva hommikul ligi 50 inimest seletamatut kõhuvalu ning -lahtisust, mis neid öösel oli tabanud. Politseinikud uskusid ise tollal, et tegemist oli halvaks läinud pihvidest saadud toidumürgitusega. Suvepäevade eelarve oli ca pool miljonit krooni, osalejail tuli maksta osavõtumaks 200 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing