Vastukaja

17. oktoober 2007, 00:00

Hr Agu Laiuse kommentaar 16. oktoobri Äripäevale on äärmiselt kahetsusväärne. Olukorras, kus menetlusega seotud isikutele on esitatud kahtlustus, on enneaegne ja ülimalt spekulatiivne nimetada toimunut juba "kõige suuremaks korruptsiooniohtu näitavate tehingute kompleksiks". Meie teada ei ole hr Laius seotud menetlust läbiviivate ametivõimudega ning teadmata on, mis teabe põhjal ta selliseid avaldusi teeb. Eesti Vabariigi seaduste järgi teeb ka antud asjas otsuse kohus ning eelkõige investorite huvidest lähtuv AS Merko Ehitus loodab, et avalikkus käitub vaoshoitult ning loobub etteruttavatest väljaütlemistest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing