Roisin Murphy tuleb bändiga

Christel Karits 19. oktoober 2007, 00:00

Tallinna kontsert leiab aset nädal pärast seda, kui Euroopa plaadipoodidesse on ilmunud Roisini teine sooloalbum "Overpowered". Rock Café laval astub Roisin üles 10-liikmelise ansambliga.

Roisini muusiku- ja lauljakarjäär sai alguse Sheffieldi duos Moloko, mille loomingust koorusid välja tantsupõranda hitid "Sing it Back" ja "The Time Is Now". Pärast neljandat albumit läks duo aga lahku ja Murphy kolis Londonisse, et alustada soolokarjääri. Ta hakkas koos produtsent Matthew Herbertiga töötama oma esimene sooloalbumi "Ruby Blue" (2005) kallal, mille singliteks said "If We're In Love" ja "Sow Into You".

Septembris valiti Roisin Murphy MTV Europe Music Awardsil kategooriasse Interact, mille nominentide hulgas on ka Prince, Madonna, Justin Tumberlake, R.E.M., Depeche Mode, Muse.

Muusikakriitik Valner Valme: "Mul ei olnud kahju, kui Roisin ja Mark Brydon ka muusikaliselt lahku läksid, sest neljast briljantsest albumist piisas täiesti. Seda enam üllatas, et Roisin lauljana läks lahti alles oma esimesel sooloalbumil, majesteetlikul "Ruby Bluel", kus muusikaliselt aitas Matthew Herbert. Briti popmuusika sensuaalseim naishääl imaluse koefitsiendiga null."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing