Tähetolm romantikutele

Christel Karits 19. oktoober 2007, 00:00

"Tähetolm" on humoorikas romantiline seiklusfilm, mis peaks pakkuma midagi igaühele. Muinasjutu toonides filmis jätkub küllaga nalja, põnevust, romantikat ja eriefekte.

Noormees nimega Tristan (Charlie Cox) unistab sellest, et võita ilusa, ent külma Victoria (Sienna Miller) süda.

Selleks asub ta ohtlikule teekonnale, et tuua oma unistuste tüdrukule langenud täht. Charliel pole aga aimugi, et täht on muutunud kauniks tüdrukuks nimega Yvaine (Claire Danes). Tristan pole aga sugugi ainus, kes tähte otsib. Vana õela kuninga (Peter O'Toole) neli poega (ja nende kolme surnud venna vaimud) vajavad tähte, et saada troonile. Lisaks neile ihkab tähte nõid Lamia (Michelle Pfeiffer), et end jälle nooreks muuta. Kõigi nendega võideldes kohtuvad Tristan ja Yvaine lendaval laeval tegutseva piraadikapten Shakespeare'i (Robert De Niro), varastatud asjade kaupmehe Ferdy (Ricky Gervais) ning paljude teiste värvikate kujudega. Režissöör on Matthew Vaughn.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing