50 miljardit eurot pole pimesi jagamiseks

ÄP 24. oktoober 2007, 00:00

Ka ELis võib jõuda soovitud tulemusi, kui asja sihikindlalt ajada. EK asepresident Siim Kallas saavutas selle, mille eest võitlusse asus kohe ametiaja alguses - ELi riigid avalikustavad põllumajandustoetuste saajad. 45 aastat pole seda tehtud. Küllap oli üks põhjus selles, et väiketootjatele jagati raha näpuotsaga. Enamiku meelepaha alla sattumist aga Brüssel pelgab. Kopsakaid toetusi nautisid suurtootjad ja ka Euroopa kroonitud pead - Suurbritannia kuninganna Elisabeth II ning Monaco prints Albert II. Jagamisele läheb 50 miljardit eurot. See summa pole kindlasti mitte pimesi jagamiseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing