Microsoft alistus Euroopa Liidule

ÄP 25. oktoober 2007, 00:00

Microsoft nõustus avaldama infot Windowsi failisüsteemi ja printerijagamise süsteemide kohta. Sellega lõpetati kolm aastat kestnud kohtuvaidlus, vahendas Bloomberg. Info aitab pakkuda maailma suurimal Linuxi operatsioonisüsteemi arendajal Red Hatil ja Sun Microsystemsil Windowsile alternatiive.

Euroopa konkurentsivoliniku Neelie Kroesi sõnul oli vabavara siiani ainus alternatiiv Microsoftile, kellele kuulub 70 protsenti turust. "Euroopa Komisjoni saavutatu toob turule taas konkurentsi ja innovatsiooni," lisas volinik. Peale nelja aasta pikkust vaidlust kiitis komisjon Microsofti nõudmistega vastavusse jõudmise eest, kuid taunis lahendini jõudmisega venitamist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing