Arvutit kasutab 94% ettevõtteid

ÄP 26. oktoober 2007, 00:00

Endiselt vajab enim ettevõtteid internetti panga- ja finantsteenusteks. Levinuim Internetiühenduse liik oli ADSL- ja SDSL-püsiühendus, mida kasutab seitse ettevõtet kümnest, muid püsiühenduse liike kasutab kaks ettevõtet kümnest.

Ettevõtted kasutavad avaliku sektori pakutavaid e-suhtluse võimalusi aktiivselt. Avaliku sektori veebikülgedelt saab infot kaheksa ettevõtet kümnest, enamik neist laeb sealt alla ka blankette. Blankette tagastab interneti kaudu kuus ettevõtet kümnest.

Oma firmat tutvustav veebisait on kuuel ettevõttel kümnest. Enamasti tutvustab veebisait ettevõtte tooteid ja teenuseid (92%), pakub tootekatalooge ja hinnakirju (47%) ning osutab müügijärgset teenindust (26%). E-kaubanduskeskkonda pakub iga kümnes veebisaidiga ettevõte.

Kliendisuhete haldamise tarkvara kasutab iga seitsmes ettevõte, 100 ja enama hõivatuga ettevõtetest aga iga neljas. Automaattöötlust võimaldavaid digitaalseid e-arveid sai iga neljas internetiühendusega ettevõte, kuid üksnes pool neist on e-arveid saatnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing