Turismiuudised

ÄP 26. oktoober 2007, 00:00

Estonian Airi kliendilojaalsusprogramm taevakaart kaotab novembris kehtivuse. Oktoobrist on Estonian Airi klientide lojaalsusprogrammiks SASi EuroBonus.

Estonian Air teeb EuroBonusega koostööd 1999. aastast, Eestis on programmiga liitunud ligi 30 000 inimest. EuroBonus pakub boonuspunktide kogumist enam kui 30 lennufirma lendudel, nende eest saab hiljem lunastada tasuta lende (lisanduvad vaid lennujaamamaksud). Samuti annab EuroBonus soodustusi autorendi- ja hotellifirmade teenuste kasutamisel. Boonuskaardi hõbe- ja kuldtaseme klientidel võimaldatakse mugavamalt lennule registreeruda, ka on neile tasuta pagasi lisakilod jms.

Oktoobri lõpus hakkab kehtima talvine lennuplaan, mida lennufirmad kasutavad tavaliselt uute liinide avamiseks.

Läti airBaltic alustab 28. oktoobrist kolmel päeval nädalas lende Riiast Kesk-Soomes asuvasse Oulusse. Detsembri algusest hakkavad lätlased lendama Riiast Usbekistani pealinna Taškenti. Estonian Air alustas lende Tallinnast Helsingisse, Vilniusse ja septembris ka Stockholmi, vahemaandumisega Kuressaares.

Finnairil on detsembrist märtsi lõpuni kavas senise ühe asemel iga päev kaks lendu Helsingist Bangkokki. SAS alustab oktoobri

lõpust kolm korda nädalas lende Stockholmist Bangkokki ja Kopenhaagenist Dubaisse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing