ÄP fototoimetus • 28. oktoober 2007 kell 22:00

Küsitlus

Made Tamm

Kuulutus on üleval olnud vaid mõned päevad, seega ei ole hinda langetanud, kuna me alles alustasime müüki. 10% madalamalt ei ole nõus müüma, kuna praegune müügihind ei ole ülepakutud, vaid mõistlik.

Huvilised on esialgu olnud vaid kinnisvarafirmad, kes sooviksid korteri müügil agaralt oma teenust pakkuda.

Ingrid Põder

Korterit olen müünud umbes septembrikuust alates. Korterist on rohkem huvitatud just vene rahvusest isikud, kes siis kas Jõhvist või Narvast soovivad pealinna elama tulla. Mõni nädal on olnud aktiivsem ning pea iga päev olen näitamas käinud, mõnel nädalal nagu praegu on täiesti vaikus. Hinda olen lasknud allapoole küll, kuid praegusest hinnast enam alla lasta ei soovi. Pigem üürin välja, sest müümisega mul kiiret ei ole. 10% alla laskma konkreetse pakkumise puhul ei ole nõus, küll aga 1%.

Linda Raska

Olen müünud seda korterit paar kuud, hinda langetasin paarisaja tuhande võrra, kuna esialgu sai ka hinnatust kõrgem müügisumma pandud. Oleksin nõus ilmselt ka 10% soodsama pakkumisega, kui oleks konkreetse ostusooviga inimene. Hetkel on huvilisi olnud küll, kuid keegi pole veel ostusoovi avaldanud.

Autor: ÄP

Hetkel kuum