ÄP fototoimetus • 28. oktoober 2007 kell 22:00

Seminarid ja konverentsid: november

01.11Radisson SAS hotellTeemad: Seminaril pakutakse ideid ja vahetatakse praktilisi kogemusi, milline on arenguvestluste olemus ja roll organisatsiooni eesmärkide saavutamisel, kuidas planeerida tõhusaid arenguvestlusi, millised tegurid võivad mõju avaldada arenguvestluste pidamisele, arenguvestlusest kokkuvõtte tegemine ja analüüsimine. Lisaks veel tagasiside andmise ja vastuvõtmise kultuuri kujundamisest ning usalduse ja konfidentsiaalsuse küsimustest.Esinejad: Hansapanga grupi IT-direktor Maria Kütt, TÜ majandusteaduskonna teadur ja Invicta treener Made Torokoff, Rautakesko personalijuht Kaidi Kask, Personalipunkt Extra tegevdirektor Piret Korol ja advokaadibüroo Tamme ja Otsmann vandeadvokaat Villu Otsmann.Hind 3490 krwww.aripaev.ee/seminar

02.11Eesti Näituste messikeskusTeemad: Põllumajandusminister räägib ministeeriumi plaanidest tarbija teadlikkuse tõstmisest järgmisel aastal, otsitakse vastust küsimusele, milleks süüa restoranis ehk mida tarbija tegelikult toitlustusasutuses tarbib ja kuidas tema soovidele oma reklaamiga reageerida; räägitakse majanduskeskkonna mõjudest sektorile, kuidas toime tulla töövõtjate liialt kõrgete palganõudmistega; otsitakse vastust küsimusele, kas Eesti toidust võiks saada turismi nišitoode.Esinejad: põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, Konjunktuuriinstituudi teadur Marje Josing, Tallinna Ülikooli reklaami- ja imagoloogia osakonna dotsent Linnar Priimägi, CV Keskuse personali- ja värbamiskeskuse juhataja Gerly Tuisk, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktori asetäitja Marje Braunbrück.Hind: 3490 krwww.aripaev.ee/seminar

05.11hotelli Portus konverentsikeskusTeema: Konverents annab koolitajatele ja koolitusettevõtete juhtidele ülevaate Eesti majanduse seisust ja koolitusturust. Pakutakse ideid, kuidas turundada ja müüa koolitustooteid muutuvas majanduskeskkonnas. Ettekannetes käsitletakse veel ka EASi uusi plaane koolitajate ja koolitusturu toetamisel, koolitajate ees seisvaid strateegilisi valikuid jne.Esinejad: Eesti Panga keskpangapoliitika osakonna juhataja Ülo Kaasik, Audentes Ariko juhataja Tiit Valm, AT Treeningute omanik ja treener Aira Tammemäe, Büroomaailma juht Jüri Ross, Hansapanga Grupi IT-divisjoni personalidirektor Maria Kütt, majandusajakirjanik ja Äripäeva rubriigitoimetuse juhataja Heli Lehtsaar jpt.Hind: 1990-2390 krwww.suhtlemisoskused.ee/info

06.11Tallink Spa & Conference HotelTeema: Leani rakendused logistikas ja tarneahelate juhtimises nii tööstuses, kaubanduses kui ka teenuste sektoris.Esinejad: Manuel R. Diaz, Lexuse Euroopa Divisioni arendusjuht; Jo Olu Taiwo, Wilford Consulting Ltd tegevjuht; José Carlos Caldeira, INESC Porto direktor; Petri Kiianlinna, Loginets OY tegevdirektor; Jari Kukkonen, Deloitte Advisory direktor; Kristjan Sirel, Kemira GrowHow Oyj Baltikumi strateegiliste klientide tarneahela arendusjuht; Kristjan Gans, Autolivi Lean tootmise projektijuht.Hind: 5200-6700 kr (sõltub osalejate arvust)www.sensei.ee

21.11Reval Hotel OlümpiaTeemad: Seminar annab ülevaate, kuidas müügistrateegiat valida ja müügimeeskonda motiveerida. Räägitakse erinevatest müügitegevustest ja müügiolukordadest ning müügimeeskonna juhtimisest, et tagada ettevõtte müügieesmärkide täitmine. Eduka müüja profiili uuringu järeldused. Juttu tuleb kliendi käitumise taustateguritest, erinevatest müügiolukordadest, antakse 30 vihjet edukateks läbirääkimisteks. Räägitakse ka kaugmüügist kui ühest võimalikust tulevikutrendist.Esinejad: Kaido Vestberg, Mercuri Internationali Ida-Euroopa tegevdirektorHind: 3490 krwww.aripaev.ee/seminar

29.11Estonia kontserdisaal2007. aasta majanduselu tippsündmus, edukate ettevõtete tunnustamine. Avalikustatakse 15. korda Äripäeva Eesti edukaimate ettevõtete edetabel.Hind kahele: 1900 krwww.aripaev.ee/seminar

Autor: ÄP

Hetkel kuum