Telema vahendas üle 1,6 miljoni jaekaubanduse elektroonilise dokumendi

ÄP 31. oktoober 2007, 00:00

See on 33% rohkem kui 2006. aasta samal perioodil. Telemat läbinud e-dokumentide alusel tarnitud kaupade rahaline väärtus kasvas 2006. aasta 8 mld kroonilt 16 mld kroonini käesoleval aastal, ehk ligi kaks korda.

Telema e-teenused võimaldavad kasutajatel edastada ja saada elektrooniliselt arveid, saatelehti, pakkumisi, tellimusi, aruandeid ja teisi äridokumente. Telema süsteemiga on liitunud ligi 600 Eesti kaubandusfirmat ning tootjat. Suuremad kliendid vahetavad dokumente enam kui 400 partneriga.

Telema tegevdirektori Maiko Kalveti sõnul on elektroonilise dokumendiliikluse pidev kasv üha kallinevat inimtöö hinda arvestades loomulik: "Üha enam ettevõtteid mõistab, et üks lihtsamaid igapäevatöö tõhustamise võimalusi on viia oma suhtlus kaubanduspartneritega e-dokumentidele."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing