Kaks adrenaliini pakkuvat uut filmi

Christel Karits 02. november 2007, 00:00

Neist esimene, "Ameerika gangster", on tõsielul põhinev põnevusfilm, mille lavastas vanameister Ridley Scott. Peaosi mängivad Oscari-võitjad Russell Crowe ja Denzel Washington.

Frank Lucas (Denzel Washington) oli tähelepandamatu autojuht, kelle tööandjaks üks New Yorgi musta allmaailma bossidest. Kui peremees sureb, kasutab Frank olukorda kiiresti ära, luues omaenda versiooni Ameerika unelmast. Tänu kavalusele ja rangele ärieetikale haarab ta enda kätte suurema osa kogu linna narkoärist, pakkudes kõrgema kvaliteediga kaupa konkurentidest odavama hinnaga.

Richie Roberts (Russell Crowe) on omaette tegutsev politseinik, kes märkab võimu vahetumist linna narkoturul kohe. Ta kahtlustab, et juhtpositsioonile on maandunud eikusagilt uus niiditõmbaja, kelle meetodid erinevad kõigest, mida maffia seni kasutanud on.

Kaks meest seaduse eri poolelt, kes on mõlemad omade seas üksi, lähenevad kokkupõrkele, kus peale saab jääda vaid üks.

Film on alla 14aastastele keelatud.

Teine täna esilinastuv film, "Invasioon", liigitub ulme- ja põnevusfilmi piirimaile.

See on lugu luupainajalikust teekonnast maailma, kus ellu jäävad vaid need, kes suudavad ärkvel püsida. Peaosades näeb Nicole Kidmani ja Daniel Craigi.

Maale naasnud kosmosesüstiku purunemine viib kohutava avastuseni: selle rusudes peitub midagi maavälist, mingi elusorganism või viirus. Need, kes sellega kokku puutuvad, muutuvad seletamatult.

Varsti avastavad psühhiaater Carol Bennell (Nicole Kidman) ja tema kolleeg Ben Driscoll (Daniel Craig), et salapärane epideemia ründab ohvreid magamise pealt, jättes nad füüsiliselt endiseks, kuid kummaliselt tundetuks ja ebainimlikuks.

Nakkuse levides muutub üha enam inimesi ning peatselt on võimatu aru saada, keda võib veel usaldada ja keda mitte. Nüüd on Caroli ainus lootus püsida ärkvel seni, kuni ta leiab üles oma poja, kelle organismis võib peituda võti selle hävitava invasiooni peatamiseks. Lavastas Oliver Hirschbiegel.

Alla 12aastastele keelatud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing