Tallink hakkab detsembris 100 taksole juhte otsima

Silvia Kruusmaa 02. november 2007, 00:00

Tallink Takso juht Alger Holzmann ütles, et ettevõte sõlmib kuu aja jooksul lepingu ühe automüüjaga.

Milliste automüüjatega Tallink Takso läbirääkimisi peab, Holzmann öelda ei soovinud. Ettevõte kavatseb osta kuni 100 autot. Praegu ei ole veel otsustatud, mitu autojuhti ühe taksoga sõitma hakkab, kuid arv võib olla ühest kolmeni.

Taksojuhte hakkab Tallink Takso otsima aktiivsemalt detsembris. Holzmanni sõnul on vaatamata sellele, et Tallink Takso pole ennast reklaaminud, juba inimesed nendega ühendust võtnud. "Meile on helistatud, tuttavate kaudu on ühendust võetud," rääkis Holzmann.

Taksofirma plaanib tööd alustada järgmise aasta teises kvartalis, ütles taksofirma juht.

Enn Pandile, Kalev Järvelillele ja Ain Hanschmidtile kuuluv investeerimisfirma Infortar asutas septembris uue taksofirma Tallink Takso AS, mille kaasaktsionärideks on laevandusfirma AS Tallink Grupp ja loodava ettevõtte juhtkond.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing