Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tippkulinaariat nautima

  Eesti Näituste messikeskuse Sinises paviljonis avab võistluste ajaks uksed ajutine restoran, kus saab maitsta degustatsioonimenüüd.
  Restoran Magus Puu on avatud kuni 3. novembrini ning sinna pääsevad ainult need, kes on omale kohad broneerinud.
  Pakutakse 13käigulist degustatsioonimenüüd: iga koka retsepti järgi üks roog, mis peaks kõige täpsemalt iseloomustama tegija stiili, maitset ja tema maad.
  Unikaalse rahvusvahelise tippmenüü eelroad on Islandi, Taani, Rootsi, Soome ja Norra kokkadelt, pearoad Inglismaa, Iiri, Šoti ja Walesi kokkadelt, desserdid Eestist, Venemaalt, Lätist ja Leedust.
  Magus Puu pakub degustatsioonimenüüd iga päev kolme katmisega kell 11, 13 ja 15. Kuna ajutine restoran on väga väike, peaks kohad ette kinni panema. Menüü hind ilma veinideta 650 krooni, koos veinidega 850 krooni.
  Global Chef Challenge'i piirkonnafinaalis võistlevad 13 Põhja-Euroopa parimat kokka, et et selgitada välja parimatest parim, kes läheb järgmisel aastal edasi kokkade ülemaailmsele finaalvõistlusele Dubais.
  Viisteist Tallinna restorani pakuvad Clobal Chef Challenge'i raames korraldatud toidunädalal 11. novembrini erimenüüd "Eesti maitsed".
  Erimenüüd saab proovida restoranides Aed, Beerhouse, Bonaparte, C'est la Vie, Dominic, Fahle, Gloria, Kadriorg, Karl Friedrich, Nero, Novell, Pegasus, Pärl, Senso ja Vertigo.
  Kuna Eesti maitsete kohandamine maailma tippkulinaariaga on suhteliselt uudne ettevõtmine, peab mõnes restoranis eriroad juba eelmisel päeval ette tellima. Siis jõutakse tooraine kohale tuua ja road valmis teha. Nii et Eesti maitsetest osasaamist tasuks päev-paar ette planeerida.
  Kilu, heeringas, hapukurk, sealiha ja hapukapsas, kama ja leivasupp - kõik need ja muudki meile igiomased road on saanud uue (tipp)restorani näo.
  "Eesti maitsete" menüüsse kuuluvad metssea hautis Eesti marjadega, aga ka lestafilee-fenkoliterriin, vürtsikilu-aedviljalasanje ja šalottsibula confit'ga. Eesti maitse on pardi rinnafileel hanemaksa terriini, pastinaagi püree ja baklažaani koogiga, aga ka kama-murakakoogil ja kreembrüleel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vandeadvokaat ühistranspordist: alarahastuse vältimine on riigi vastutus
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
EfTENi uusim fond tühistas plaanitud osakute pakkumised
EfTEN Capital tühistab fondivalitsejana oma uusima, EfTEN United Property Fundi avaliku pakkumise käigus välja kuulutatud uute osakute pakkumised, mis pidid vahetappidena kestma aasta lõpuni.
EfTEN Capital tühistab fondivalitsejana oma uusima, EfTEN United Property Fundi avaliku pakkumise käigus välja kuulutatud uute osakute pakkumised, mis pidid vahetappidena kestma aasta lõpuni.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Eesti lõpetab Schengeni viisaga venemaalaste riiki lubamise
Järgmisel nädalal kavatseb valitsus kehtestada sanktsioonid Eesti riigi poolt Vene kodanikele väljastatud Schengeni viisade suhtes ning nende viisade omanikke riiki enam ei lubata.
Järgmisel nädalal kavatseb valitsus kehtestada sanktsioonid Eesti riigi poolt Vene kodanikele väljastatud Schengeni viisade suhtes ning nende viisade omanikke riiki enam ei lubata.
Riigikontroll tõi töötukassa koolitustes välja hulga puudusi ja nõuab nende kontrollimist
Riigikontroll leiab, et töötukassa peab selgeks tegema, millisest koolitusest on töö leidmisel kasu ja kontrollima koolituse taset. Samuti tõi kontroll välja, et töötukassa ei jälgi, kas pärast koolitust läheb inimene õpitud valdkonda tööle.
Riigikontroll leiab, et töötukassa peab selgeks tegema, millisest koolitusest on töö leidmisel kasu ja kontrollima koolituse taset. Samuti tõi kontroll välja, et töötukassa ei jälgi, kas pärast koolitust läheb inimene õpitud valdkonda tööle.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.