ÄP fototoimetus • 4. november 2007 kell 22:00

Köetav aknaklaas

Kõigi suurte klaaspindade tüüpilised probleemid on sügisel, talvel ja kevadel ilmnevad niiskus, tuuletõmbused ja külmatunne akna läheduses. SGG EGLAS on aga karastatud ohutu klaas, mis välistab tuuletõmbused ja aknaklaasidelt õhkuva külma, hoiab ära niiskuse kondenseerumise aknaklaasi pindadele, samuti sulatab aknaklaasilt jää ja lume (kui soojendatav pind paigaldatakse väljapoole). Köetava klaasi kasutamise puhul kaob vajadus aknaaluste kütteradiaatorite paigaldamiseks.

SGG EGLASi elementide maksimaalne suurus on 2170 × 4000 mm. Köetavad klaaselemendid on kahe- või kolmekihilised klaaspaketid, mis võimaldavad nende põhiomaduste ühildamist mitmete täiendavate funktsioonidega (nt päikesekaitseklaasidega, turvaklaasidega, mürasummutavate klaasidega, siiditrükitud klaasiga jne).

Akna temperatuuri saab reguleerida vastavalt vajadusele nii sise- kui ka välistemperatuuri arvestavate termostaatidega.

Autor: ÄP

Hetkel kuum