Selgusid aasta kaubiku tiitli kandjad

Jaana Pikalev 06. november 2007, 00:00

Valiku tegi kahekümne Euroopa riigi autoajakirjanike nõukogu, kes on spetsialiseerunud just kaubikutele.

Fiat Scudo juures, mida Eesti turul pakutakse alates tänavu juulist, imponeeris rahvusvahelise aasta kaubiku nõukogule enim just tema paindlikkus. Lisaks kaubale saab selles transportida ka reisijaid, sealjuures mugavusele lõivu maksmata.

Seda kõike võimaldavad Scudo dünaamilisus, turvalisus, juhitavus ning heal tasemel varustus.

Kõigi vaheseinaga kaubikute varustuses on innovatiivne keskhoiulaegas kaubiku laes, millele saab ligi kaubaruumist. See tunnel võimaldab pikemaid esemeid transportides kasutada peaaegu kogu kaubiku pikkust, kuna läbi vaheseina ulatuv hoiuruum lisab omakorda 65 cm laadimispikkust.

Fiati ja PSA Grupi koostööna valmivat Fiat Scudot on Itaalia Auto ASi ostujuhi Jane Taaberi andmeil Eestis müüdud vaid kümne ringis.

Kõikidel huvilistel on võimalik soetada Scudo kaubik alates 285 000 kroonist, reisijateveo variandi hinnad algavad 315 000 kroonist.

Peugeot Experdi, mida toodetakse selle aasta algusest, valis žürii aasta kaubiku tiitli kandjaks tema dünaamiliste omaduste, mugavuse, õhkvedrustuse, sõiduomaduste ja juhitavuse tõttu.

Kommest Auto ASi turundusspetsialisti Kaarel Talvoja kinnitust mööda hinnati Experdi juures kõrgelt ka mitmekülgsust, sest see on saadaval on kahes kõrguses ja kahes pikkuses, kaubaruumi mahuga 5-7 m3.

Mainimata ei saa jätta ka kõrgetasemelist aktiivset ja passiivset turvalisust. Peugeot Expert, mille hinnad algavad 289 900 kroonist, liigub Eesti teedel alates käesoleva aasta jaanuarist. Oktoobri seisuga on Eestis müüdud 88 viimase põlvkonna Experti.

Kolmas rahvusvaheline aasta kaubik Citro?n Jumpy üllatab kasutajat ökonoomsuse ja ruumikusega. Moodsas ja hästi läbimõeldud tarbesõidukis on efektiivne ruumikasutus ühendatud sõidumugavuse ja erakordselt hea turvalisusega. Kellele passib Citro?n Jumpy, saab selle endale alates 287 900 kroonist.

Meenutame, et möödunud aastal pälvis rahvusvahelise aasta kaubiku tiitli Ford Transit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing