Transpordiuudised

ÄP 06. november 2007, 00:00

Alates 2. novembrist on esimene postibuss ehk liikuv postkontor Lõuna regioonis.

"Postibussis püüame pakkuda võimalikult suurt teenusevalikut," ütles juhatuse liige Ahti Kallaste. "Iga elanik ainult võidab sellest, kui ta teab, et sellel päeval ja sellel kellaajal tuleb suur hulk teenuseid kodukohta," lisas Kallaste.

Ettevõtte eesmärk on pakkuda maapiirkondades alternatiivseid lahendusi, st Eesti Post tuleb kliendile lähemale.

5. novembrist võtab Eesti Post pilootprojektina Lõuna regioonis kasutusele postibussi. Igapäevaselt osutatakse postiteenuseid motokande kaudu kirjakandja poolt kliendi kodus.

29. ja 30. oktoobril toimus iga-aastane Eesti maksu- ja tolliameti ning Soome tolliameti kohtumine, mille seekordne peateema oli üha halvenev olukord maantee piiripunktides Euroopa Liidu välispiiril Venemaaga.

Soomes aset leidnud kohtumisel nentisid maksu- ja tolliameti peadirektor Enriko Aav ja Soome tolliameti peadirektor Tapani Erling, et piirijärjekordade probleem Venemaa piiril järjest süveneb ning on karta, et tulevikus halveneb asi veelgi.

Aav külastas ka Vaalimaa piiripunkti, kus oli üle 10 kilomeetri pikkune veokite järjekord.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:09
Otsi:

Ava täpsem otsing