Kaasautorid

ÄP 07. november 2007, 00:00

Äripäeva nädalalõpulisa Puhkepäev toimetaja Christel Karits (41) kirjutab Dilemmas selle algusest peale. Võrreldes Puhkepäevaga, peab Christel kaastööd Dilemmale loomingulisemaks, sest kellestki persooniloo kirjutamine on nagu sõnadega maalimine.

Christelile meeldib oma intervjueeritavaid põhjalikult koost lahti võtta. Tema lood sünnivad enamasti Haapsalu lähedal mereäärses maakodus või maailma parimas paigas Pärnus. Christel alustaski ajakirjanikutööd 1992. aastal Pärnu raadios saatejuhina.

Hariduselt on Christel hoopis näitejuht, lõpetanud sama kooli selliste tuntud tegijatega nagu Urmas Ott või Sepo Seeman.

Teeli Remmelg (39) oli seitse aastat tööl Äripäevas, algul koolituse ja seminaride projektijuhi, hiljem Juhtimise kuukirja toimetajana. Sel kevadel asutas ta oma koolitusfirma ja nii sai temast ühe hoobiga ka Dilemma sihtgrupi esindaja.

Kui vahepeal oli kirjutamisest saanud raske töö, siis nüüd on Teelil kirjutamise rõõm jälle tagasi tulnud. Hobiloo tegemine oli hea põhjus sõbrannadega bridžilaua taga jälle kokku saada. Ühtlasi aitas see ka enda jaoks mitmeid asju jälle läbi mõelda.

Teeli uus hobi on praegu aga hoopis tennis, mis bridži tulevikus kindlasti hästi täiendama hakkab - üks hoiab käe sooja, teine mõistuse terava.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:38
Otsi:

Ava täpsem otsing