Klassikaline lihtsus garderoobis

Annika Vaher 07. november 2007, 00:00

Eelnevatel hooaegadel on riided olnud keerukate lõigete, sitside-satside ja rohkete detailidega. Nüüd liigume lihtsuse poole: lihtsad lõiked, selge puhas vorm.

Minimalistlik suund on seotud rohkem arhitektuuriga, aga seda joont on ka riidemoes. Ära on võetud palju üleliigset ja liialt ilutsevat. Minimalistlik suund on seotud ka klassikalise riietusega. Sobitades kokku klassikalisi asju, annavad nad kokku lihtsa minimalistliku komplekti. Kuna klassika on alati moes, võib sama öelda ka minimalismi kohta.

Värvidest sobivad minimalistliku joone juurde must, valge, hall, pruun. Eredam laik rõivastuses peab kindlasti olema ühevärviline. Kuna mustrid on praegu ja ka tuleval kevadel geomeetrilised ja abstraktsed, sobivad need kindlasti minimalistliku suunaga.

Lihtne minimalistlik riietus tahab enda sisse tugevat väljapaistva isiksusega naist, kes oskab lihtsuse välja kanda. Minimalistlikud riietusesemed on klassikaline kitsas pliiatsseelik koos triiksärgiga. Ka viigipüksid või kitsad teksad ja seal peal lihtsalõikeline pluus, kampsun või tavaline T-särk. Samuti A-lõikeline ühevärviline kleit või lihtne klassikaline väike must kleit. Aksessuaaridel pole palju lisandeid, kõik on algelise vormiga.

Minimalistlik riietus sobib suurepäraselt tööriieteks, eriti kontorisse, sest lihtsusega on suhteliselt raske üle pakkuda.

Stilist: Annika Vaher

Fotod: Indrek Susi

Modellid: Irina ja Kristel / Beatrice Mass Modelnet

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing