Annab rohkem

Lennart Beat 09. november 2007, 00:00

Liiga palju oli kaalul ja hei! - see on Britney, kellest võib demokraatlikus maailmas arvata mida iganes, kuid kelle mõju viimase kümnendi popile alahindaks vaid kurt ja/või pime.

"Blackout" on adekvaatne reaktsioon mitte ainult seltskonnakroonikale. USA ja Rootsi stuudiospetsid võtsid oma helipankadest viimast ning keerasid vindid taluvuse piiridel üle, eriti Timbalandi käsilane Danja. Ainuüksi tema toodang ületab aasta seni hüpnootilisemad hitid. Kellele Furtado, Justin, Rihanna pluss T ise meeldivad, saavad uue annuse moodsat klassikat. Veidi soojust kalgi elektro ja r'n'b supermöllu finaalis evib Pharrelli lõpulugu "Why Should I Be Sad". Miks ta peakski nukrutsema?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing