Christel Karits • 8. november 2007 kell 22:00

Väikesed ja suured seosed

Redfordi kõrval näeb peaosades Tom Cruise'i ja kahekordset Oscari-võitjat Meryl Streepi.

Arian ja Ernest on kaks teotahtelist tudengit, kes püüavad oma elus midagi tähtsat korda saata. Selleks on poisse innustanud nende idealistlik õppejõud dr Malley (Robert Redford). Kui aga õpilaste innukus viib nad sõdima Afganistani, on professor korraga nii liigutatud kui ka häiritud.

Samal ajal kui kaks noorsõdurit püüavad lahinguväljal iga hinna eest ellu jääda, valmistub Washingtonis sarmikas senaator ja võimalik tulevane presidendikandidaat Jasper Irving (Tom Cruise) andma pommina mõjuvat uudislugu uudishimulikule telereporterile (Meryl Streep), mis võib mõjutada otseselt ka Ariani ja Ernesti saatust.

Ajal, mil argumendid, meenutused ja kuulid lendavad, põimuvad lood omavahel üha tihedamalt, näidates, kuidas need inimesed mõjutavad üksteist ja maailma enda ümber.

Osades Michael Pena, Derek Luke, Peter Berg jt. Stsenaariumi kirjutas Matthew Michael Carnahan.

Hetkel kuum