Vanemuine annab Uuspõllule aega

ÄP 09. november 2007, 00:00

Vanemuine otsustas vähendada näitleja Jan Uuspõllu töökoormust tema raviperioodi ajaks miinimumini, kõigile tema rollidele on teater leidnud asendajad.

Vanemuise draamalavastuses "Mesimees" hakkab Jan Uuspõllu asemel Felix Humble'it mängima Ott Sepp. Samuti asendab ta Uuspõldu lavastuse "Jooksvad kulud" rollides. Filosoofilises komöödias "Vabamõtleja" mängib Denis Diderot'd Veikko Täär ning jandis "Teatriparadiis" Rutsi Ain Mäeots.

Nädala alguses Jan Uuspõlluga kohtunud ja töösuhteid arutanud teatrijuht Paavo Nõgene kinnitas, et kui näitleja tervislik seisund seda lubab, näeb Jan Uuspõldu taas Vanemuise laval 23. novembri ja 21. detsembri "Vabamõtleja" etendustel. "Vabamõtleja" ülejäänud etendusi mängib Veikko Täär.

"Vanemuine ja selle näitlejad soovivad Jan Uuspõllule head paranemist," ütles Nõgene.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing