Mõõdulindiga poodi

Mariliis Pinn 13. november 2007, 00:00

Viimasel ajal on mul olnud asja ehituspoodidesse. Ei tea, kas tootjad on mingi uue numbrisüsteemi kasutusele võtnud või lonkab minu matemaatika. Ostsin süvistatava lambi, lakke tegin joonise juhisel 70 mm augu, lamp sinna pannes oli selge, et auk on tunduvalt suurem kui peaks, oleks piisanud ka 62 mm august. Samamoodi ei klappinud ventilatsiooniresti ja põrandamati mõõdud. Huvitav, kas mul on valed mõõdulindid või on matemaatika õpetamise tase koolides alla käinud? Ei tule ju selle pealegi, et kõik asjad peaks poes sentimeetririhmaga üle käima.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing