Indrek Sei avab smuutibaari

Kaisa Tahlfeld 14. november 2007, 00:00

Austraalia smuutibaari Boost Juice Bars maaletoojad ja omanikud on Indrek Sei, idee autor Robert Tohver ja Rudi Tuisk, kes omandasid keti frantsiisiõigused Balti riikides ning Soomes. Tallinnas Rotermanni Kaubamajas avatav baari eesmärk on pakkuda tervislikku alternatiivi tavapärasele kiirtoidule.

"Ma ei oska investeeringute kohta veel miskit öelda," ütles Tohver pressiteates. "Kuid võib arvata, et kuna tegu on rahvusvahelise brändi õiguste saamisega, võib arvata, et see pole just väga väike number. Ma praegu ei tahaks seda summat veel avaldada."

Boost Juice Barsi tootevalikus on väherasvased smuutid, mis valmistatakse värsketest puuviljadest ja eluskultuuridega jääjogurtist, mida toodab Balbiino. Tohverile süstis Boosti pisiku tema 11aastane Austraalias elav poeg Aleksander. "Olime pojaga Sydney lennujaamas ja jõime Boosti, kui Aleksander tundis huvi, kas meil Eestis ka Boost on," selgitab Robert oma Boosti idee saamislugu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing