Luik ja Jehe ostsid Ekspressi aktsiaid

Mariliis Pinn 20. november 2007, 00:00

Finantsinspektsiooni andmete kohaselt on Luigele kuuluv HHL Rühm OÜ ostnud novembris juurde kolme tehingu käigus kokku 26 000 Ekspress Grupi aktsiat. Kokku maksis Luige firma nende aktsiate eest natukene üle 2 miljoni krooni.

Näiteks sellel kevadel, 5. aprillil müüs Luik turuväliselt 224 134 Ekspress Grupi aktsiat, teenides 16,55 miljonit krooni.

Delfi tegevjuht Ville Jehe kinnitas aripaev.ee-le, et ka tema on soetanud Ekspress Gruppi aktsiaid. "Ostsin aktisid turuhinnaga, kogus ei ole oluline," jäi Jehe ebamääraseks. Aktsiaid ostis Jehele kuuluv OÜ Octoberfest.

Väärtpaberite keskregistri andmetel kuulub Octoberfestile 25 656 Ekspress Grupi aktsiat, mille väärtus on eilse sulgemishinna järgi 2 miljonit krooni.

Jehe hinnangul on tegemist hea investeeringuga. "Mul on põhimõte, et tahan olla osanik ettevõtetes, kus ma tegev olen. Seni ei olnud see Delfi puhul võimalik. Ma ei juhi ettevõtet, millesse ma ei usu, ja tahan olla ettevõttega rohkem seotud kui töölepinguga. Nüüd on see võimalik," põhjendas Jehe, miks ta Ekspress Gruppi investeeris.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing