Kofkini riiulifirma alistas Kiika Kööki

Sten-Aleks Pihlak 21. november 2007, 00:00

Kiika Kööki kauplust pidanud OÜ Köögikaubad omanik Anne-Pii Saare esitas protesti novembri alguses jõustunud Tallinna linnavalitsuse otsuse vastu, millega paar nädalat enne Pika/Nunne/Laia tänava nurgal asuva hoone rendikonkursi väljakuulutamist loodud firma Meriton Food Boutique OÜ sai hoones asuvad kohviku- ja poeruumid 25 aastaks rendile.

Tallinna kesklinna valitsuse vastuses protestile seisis, et otsus konkursi võitja kasuks oli tehtud õiglaselt ja olgugi et Meriton Food Boutique OÜ pakkumise hind polnud kõige kõrgem ja et firma oli loodud vahetult enne konkursi väljakuulutamist, oli nende äriplaan parem kui teistel pakkujatel.

Nii saabki Tallinna linnapea Edgar Savisaare hea tuttav Kofkin nimetatud ruumidesse rajada Prantsuse stiilis kohviku, restorani, toidukaupluse ning eraldi bistroo stiilis kalarestorani.

Kiika Kööki pidi oma endisest kohas kotid kokku pakkima ja kolima ümber Uuele tänavale Šoti klubi ja Aafrika restorani lähedusse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing