Koolitus: Tulekul on puidukonverents

ÄP 21. november 2007, 00:00

Tuntud arhitektid ja spetsialistid Rootsist, Norrast ning Šveitsist räägivad puidu kasutamisest nii üksikute hoonete kui ka terviklike elurajoonide loomiseks. Just lahenduste terviklikkus ongi see kriteerium, mille alusel esinejaid otsiti.

Materjali valik on küll oluline ja puit on teistest materjalidest märksa keskkonda säästvam, kuid hoonete ja linna kui terviku üldine toimimine on keskkonnahoiuks veelgi olulisem. Växjö ja Stavanger on head näited sellest, kuidas linnade arengustrateegias keskkonnahoiuga arvestada ja millist rolli võib selles mängida puit.

Puitarhitektuuri konverentsi korraldavad Puuinfo ja Eesti Metsatööstuse Liit.

Puitarhitektuuri konverents toimub Tallinnas, Rahvusraamatukogu saalis 5. detsembril 2007 kell 13-17.

Esinevad: Gert Wingardh, Erland Ullstad, Aasmund Bunkholt, Christoph Affentranger. Ettekanded on inglise keeles sünkroontõlkega eesti keelde. Konverentsi osavõtutasu on 800 krooni, enne 15. novembrit 600 krooni. Soovijad võivad jätkata õhtu veetmist pidulikul vastuvõtul, kus tehakse teatavaks selle aasta puitarhitektuuri võistluse võitjad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing