Kullaspetsialistid seljatasid taas messia õpetuse

Anne Oja 22. november 2007, 00:00

Tavidi kullaleht avaldas Meelis Atoneni sütitava kõne koos nelja kullaspetsialisti kommentaariga. Hannes Võrno, Jürgen Ligi, Peep Aru ja Aune Past veensid potentsiaalset investorit, et kuld on tõesti väärtuslik. Pangandusguru Indrek Neivelt nentis ainsana, et tema pole selle investeerimisvaldkonna spetsialist, kuid kulla hoidmisest reeglina kasu ei tõuse. Eks ütelnud Kristuski, et pole mõtet kulda ja hõbedat koguda. Mis võimud Kristusega tegid, on teada. Investeerimise, inflatsiooni ja valuuta devalveerimise seisukohalt oli tal aga tuliselt õigus. Nagu Neiveltilgi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing